HALK ET, İLK GÜNDE GÜVEN VERDİ

İskilip Belediyesi Halk Et Tanzim Satış Merkezi dualarla açıldı

Gündem Yayın: 20 Mart 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 20.03.2023 21:30:59
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

 İskilip Belediye si kuruluşu olan Bahçeli Şirketince bir süredir çalışmaları sürdürülen “Halk Et” satış merkezi düzenlenen açılış töreni ile hizmete girdi.,

    İlçe merkezinde bulunan otoparkta hizmete giren satış reyonunun açılışına,  Belediye Başkanı Ali Sülük,  Ak Parti İskilip İlçe Başkanı Yusuf Kaya, MHP İskilip İlçe Başkan Yardımcısı Recep Cömart, Belediye Meclis Üyeleri Hatun Çam, Murat Kiraz, bazı sivil toplum örgütlerinin yöneticileri , muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

    Açılışta konuşan Başkan Sülük, , Mağazada satılacak olan ürünlerin tamamının İskilip’li üreticilerden temin edileceğini özellikle vurguladığı  açılış konuşmasında;   “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren Üretken Belediyecilik bilinciyle, vatandaşlarımıza verdiğimiz hizmetlere değer ve kalite katmak amacıyla birçok yenilikçi projeye imza attık. Bugün geldiğimiz noktada halkımızın güvenerek, daha kaliteli ve uygun fiyatlı ET’e ulaşabilmesi için Halk Et Tanzim satış noktamızı Mübarek Ramazan ayından önce açmış bulunuyoruz. Belediyemiz Mezbahasında hijyenik koşullarda, Uzman Veteriner Hekimlerimiz kontrolünde kesimler gerçekleşiyor ve sizlerin hizmetine sunuluyor. “

    İskilip’li vatandaşlar Halk Et’in Belediye Başkanı Ali Sülük’ün göreve geldikten sonra yaptığı çalışmalar içerisinde en önemli projelerden birisi olduğunu belirtiyorlar.  Mağazanın açılış gününde satışa sunulan etler ilk günde yoğun ilgi görerek kapanış saatinden önce tamamı satıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.