HASTANEDEN RÖGAR BULMA İHALESİ

İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi tarafından yapılan ihale şartnamesinde kayıp rögarın bulunması da yer alıyor

Sağlık Yayın: 10 Nisan 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 10.04.2023 22:50:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

   İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi tarafından yapılan ihale şartnamesinde kayıp rögarın bulunması da yer alıyor

   Çorum İl Dağlık Müdürlüğü tarafından 03.27.2023 taraihinde yapılan ihale kapsmamında, "Devlet Hastanesi Acil Servis önünde çökmeler görülmekte olup zemin kazılacak ve sorun çözümü için kayıp olan rögar bulunacak veya yeni rögar yapılacak" ibaresi yer alıyor. 

    'Yapımı çeşitli sorunlar nedeniyle yılar süren ve 2018 yılında hizmete giren İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi bu defada kayıp rögar ile gündeme geldi. İhaleye göre, yer yer çökme olan hastane zemininde geniş kapsamlı bir tadilat yapılması öngörülüyor. 

     Ekap'ta yayınlanarak ihalasi gerçekleştirilen çalışma önümüzdeki günlerde başlayacak. İhale detayına göre yapılacak işler; 

    "- Devlet Hastanesi Acil Servis önünde çökmeler görülmekte olup zemin kazılacak ve sorun çözümü için kayıp olan rögar bulunacak veya yeni rögar yapılacak. Zemin çökmemesi için çelik hasır döşemesi ve beton işlemleri yapılarak, zemin yeni dış mekân kaplaması yapılacak.

- Devlet Hastanesi bodrum katta bulunan koridorların tamamı ( laboratuvar ve laboratuvar önü rüzgârlık, röntgen koridoru, T koridor, mahkûm koğuşu, yemekhane, morg girişi, morg holü, morg önü rüzgârlık ve koridoru) yer seramikleri sökülecek ve zeminin tamamına şap atılarak yeni seramikler döşenecektir. (Süpürgelikler dâhil)

- Devlet Hastanesi bahçesinde bulunan 2 adet servis avlusunda su birikintisi sıkıntısı olduğundan, 4 adet gider açılacak ve rögarlara bağlanacak giderlerin üstüne 4 adet ızgara yapılacak ve boyanacaktır.

- Servis avluların zeminlerine yeni dış mekân yer döşemesi yapılacak."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.