HAYIRLI OLSUN...

Eğitim Yayın: 20 Ocak 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 20.01.2021 20:17:06
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İSKİLİP MESLEK YÜKSEK OKULU BU YILDA HAYAL

Bu güne kadar 10 larca kişi Meslek Yüksek Okulu İskilip'e hayırlı olsun dedi.

Bir yalan başlıkta biz attık. 

        Yapımı yıllardır yılan hikâyesine dönen İskilip Meslek Yüksek Okulu inşaati için 2021 yılında yapılacak harcama olarak komik bir rakam belirlendi.

      Çorum Hitit Üniversitesin 2021 Yılı yatırım programında İskilip Meslek Yüksek Okuluna yalnızca 910 bin lira gibi komik bir rakam ayrıldı.

       Resmi Gazete’de yayımlanan 2021 Yılı Yatırım Programına göre Hitit Üniversitesi’ne yatırımlar için toplam 57 milyon 650 bin lira bütçe ayrıldı. Yatırım programımda yer alan İskilip Meslek Yüksek Okulu inşaatına konan rakam ise sadece 910 bin lira
                Yıllardır sürekli gündem de olan İskilip’in kanayan yaralarından MYO inşaatındaki belirsizlik bu yılda devam edecek. Siyasilerce ve Çorum Valiliğince ilçede yeni yer arayışlarına başlanan İskilip Meslek Yüksek Okulunun Endüstri Meslek Lisesinin yeni binasına taşınacağı haberleri de gündemdeki yerini koruyor. Mevcut  Okul inşaatının tamamlanması için 10 milyon  Tl nin üzerinde bir rakama ihtiyaç olmasına rağmen sembolik olarak 910 bin Tl gibi bir rakamın yatırım programın da belirlenmesinin İskilip kamuoyunda ve siyasi çevrelerde ki yansımaları merak ediliyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.