iSKİLİP 3 YILDIR BU TABLOYU BEKLEDİ

Yayın: 10 Ağustos 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 10.08.2022 20:58:11
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

iSKİLİP 3 YILDIR BU TABLOYU BEKLEDİ

    İskilip'in sorunları ve devlet yatırımları  için birlikte hareket edemeyen Cumhur İttifakının birleşenleri ilk defa kamuoyu karşısına birlikte çıktı.

   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'nın 13 Ağustos Cumartesi günü Çorum da düzenleyeceği mitingle ilgili olarak,  İskilip Öğretmen Evinde Ak Parti İskilip İlçe Başkanlığınca bir toplantı yapıldı.

  Toplantıya Ak Parti Çorum Milletvekilleri; Oguzhan Kaya, Erol Kavuncu, Çorum İl Başkan Yardımcıları, İskilip İlçe Başkanı Yusuf Kaya, Ak Partili Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri katıldı.

  Toplantıya  İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük ve MHP İskilip İlçe Başkanı Ali AlıcI'da katılarak, Cumhur ittifakının yereldeki birlikteliklerini gösterdiler.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.