İSKİLİP GENÇLİK MERKEZİ İNŞAATI BAŞLADI

Yayın: 14 Ekim 2022 - Cuma - Güncelleme: 14.10.2022 17:02:49
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İSKİLİP GENÇLİK MERKEZİ İNŞAATI BAŞLADI

   Belediye tarafından 2 defa ihaleye çıkarılmasın rağmen talipli çıkmadığı için geciken İskilip Gençlik Merkezi ihalesi yeniden yapılarak, inşaatına başlandı.

   Gençlik Merkezi İnşaat alanında Kaymakam Yunuz Emre Vural ile birlikte incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Ali Sülük, Gençlik Merkezinin Tek katlı olarak inşa edileceğini , 210 günde de  tamamlanarak, hizmete sunulacağını açıkladı.

    Gençlik Merkezi İskilip Sakarya mahallesinde halk tarafından tünel olarak bilinen 977 ada 1 parselde bulunan 2542 metre kare büyüklüğündeki alana yapılacak.

    İskilip Belediyesi ve Spor Toto Teşkilatı arasında imzalan antlaşma uyarınca Gençlik Merkezi ihale bedelinin bir kısmı Spor Toto Teşkilatı tarafından karşılanacak. Geri kalan bedelin ise İskilip Belediyesi bütçesinden ödeneceği belirtiliyor.

İSKİLİP GENÇLİK MERKEZİNİN GÖRSEL PROJESİNDEN FOTOĞRAFLAR

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.