İSKİLİP HAYVAN PAZARI BÖLGENİN LİDERİ

Yayın: 05 Temmuz 2022 - Salı - Güncelleme: 05.07.2022 22:32:15
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İSKİLİP HAYVAN PAZARI BÖLGENİN LİDERİ KONUMUNDA 

   Yıllardır atılda durumda olan İskilip Hayvan Pazarı yapılan tadilatlar sonrasında üreticiler ve tüketiciler  tarafından bölgede en fazla tercih edilen pazarlar arasına girdi. 

    Hayvan Pazarında,  Belediye Tarafından Verilen Hizmetler Ücretsiz

    İskilip Hayvan Pazarında alıcı ve satıcılardan belediye tarafından her hangi bir isim altında hizmet ücreti alınmıyor.  Çorum  bölgesinde bulunan diğer hanvan pazarlarında çeşitli hizmet bedelleri adı altında satıcılardan ücret alınırken,  İskilip Belediyesi,   ilçe ekonomisine katkı sağlayan pazar yerinden üreticilerden  her hangi bir ücret almıyor. 

     Yaklaşan kurban bayramı nedeniyle yoğunluk yaşanan İskilip Hayvan Pazarında her hangi bir sorun yaşanmaması için belediye ekiplerinin bayram gününe kadar  24 saat görev yapacağı belirtildi.  

     Hayvan Pazarında 10 bin Tl ile 80 bin Tl arasında büyük baş, 2000 ile 6000 Tl arasında küçük baş kurbanlıklar mevcut

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.