İSKİLİPWEBTV KENDİ REKORLARINI KIRIYOR

Yaşam Yayın: 25 Mart 2021 - Perşembe - Güncelleme: 25.03.2021 20:41:56
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İSKİLİPWEBTV KENDİ REKORLARINI KIRIYOR

    Yayına başladığı kısa zaman zarfında yoğun ilgi gören İskilipwebtv programlarının izlenme oranları ile bölgede rakipsiz hale gelmiş durumda

    Haftada 5 gün yeni programlar yayınlayan iskilipwebtv ‘ye ilgi her geçen gün aratarak devam ediyor. Organizatör ve müzisyen Ferdi Karabıyık önderliğinde yayın hayatına başlayan İskilipwebtv kısa süre içerisinde önemli başarılara imza attı. İskilipwebtv’nin profosyonel tv kanallarını anımsatan stüdyosuda izleyicilerden beğeni alıyor. Haftada 3 gün canlı yayın gerçekleştirilen sdütyoda profosyonel reji sisteminin yanında 6 adet profosyonel   kamera ile görüntüler izleyicilere aktarılıyor. Kanalın bazı programları sadece facebook sayfası üzerinden  100 bine yakın izlenme alıyor.

İskilipwebtv yayınları günler itibariyle;

“CANLI MÜZİK EĞLENCE ” (CANLI)  SALI GÜNLERİ SAAT : 20.30

“EDA İLE ÇAT KAPI”  ÇARŞAMBA GÜNLERİ SAAT : 20.00

“RAMAZAN DOGAN’LA MÜSLÜMANCA YAŞAMAK”  (CANLI) SAAT:21.30

“YAVUZ KATIRCI İLE GÜNDEM ÖZEL” (CANLI) SAAT: 20.30

“ALİ ARICI İLE SILADAN GURBETE “ SAAT: 20

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.