KAYMAKAM VURAL, HIZLI BAŞLADI

Gündem Yayın: 01 Eylül 2022 - Perşembe - Güncelleme: 01.09.2022 10:14:27
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

KAYMAKAM VURAL, HIZLI BAŞLADI

   İskilip'e yeni atanan Kaymakam Yunus Emre Vural  İskilip'teki görevinin ilk haftasında,  sergilediği performansla İskilip'in takdirini kazanmaya başladı.

   Kaymakam Vural,  göreve başladığı ilk günlerde kendisine ziyaretlerini  beklemeden tüm resmi kurumlara giderek, ilgili idare amirlerinden çalışmalarla ilgili brifingler aldı.

   İskilip'te son yıllarda göremediğimiz , halkın da özlem duyduğu bir mülki amir beklentisi profili çizen Kaymakam Yunus Emre Vural,  festivalinde tüm etkinliklerine katılım sağlayarak halkla iç içe bir hafta geçirdi.

Kaymakam Yurt Sorununa El Attı

    Kaymakam Vural , bu yıl öğrenci sayısında ciddi anlamda artış olan İskilip Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin yaşadıkları barınma sorunun çözümü için ilçemizde hali hazırda mevcut yapılarla ilgili araştırmalar yapıyor.  Kaymakam Yunuz Emre Vural Kavsan Ayakkabı Fabrikasının Demirciler caddesinde bulunan eski binasında da bu amaçla incelemelerde bulunarak, çarşı esnafıyla sohbet etti.

   İskilip kaymakamlığının kısa zaman içerisinde yurt ve barınma sorunlarının çözümü için ciddi adımlar atacağı belirtiliyor.

   Yeni kaymakamımız Yunus Emre Vural'a tekrar ilçemize hoş geldiniz diyor, görev süresince İskilip'imize sağlayacağını katkılarında  başarılar diliyoruz.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.