KÖYDE KARDEŞ CİNAYETİ

Yayın: 23 Ağustos 2022 - Salı - Güncelleme: 23.08.2022 18:08:02
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

 KÖYDE KARDEŞ CİNAYETİ

  İskilip Seyirçay Köyü Demirciler mezrasında bu gün meydana gelen olayda 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişide ağır yaralandı.
 
Edinilen bilgilere göre; bir süredir piskolojik sorunlar yaşadığı iddia edilen Celal Narlı (63) kardeşi Şeref Narlı (50) nin evine giderek yakın mesafen av tüfeği ile her iki bacağına ateş etti. Daha sonra kendi evi önüne helen Celal Narlı aynı tüfekle intihar etti. Celal Narlı hayatını kaybederken, her iki bacağından ağır yaralanan Şeref Narlı köye gelen sağlık ekiplerince önce İskilip Devlet hastanesineOradan da Çorum Erol Olçok Eğitim ve Artaştırma hastanesine sevk edildi.
Olayla ilgili İskilip Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlatırken, İskilip İlçe Jandarma omutanlığı ekiplerinin köyde aldığı güvenlik önlemleri devam ediyor.
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.