MHP İL BAŞKANI KARAPIÇAK; PES ETMEMİZ BEKLENİYOR

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Başkanı Agah Karapıçak bir dizi ziyaret ve Parti içi çalışmalar nedeniyle İskilip’i ziyaret etti.

Yayın: 25 Kasım 2021 - Perşembe - Güncelleme: 25.11.2021 18:24:11
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

MHP İL BAŞKANI KARAPIÇAK;

“PES ETMEMİZ BEKLENİYOR. KARGAŞA BEKLENİYOR.

SOKAĞA DAVET EDENLER VAR.”

   Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Başkanı Agah Karapıçak bir dizi ziyaret ve Parti içi çalışmalar nedeniyle İskilip’i ziyaret etti.

    MHP İskilip İlçe Başkanlığında İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve partilerin katıldığı toplantıda konuşan İl Başkanı Karapıçak, Gelinen süreçte partililerine ciddi görevler düştüğünü belirterek,

  “ Her günümüzü yarınlarımızı düşünerek geçirmek zorundayız. Karşımızda belki gözle görünen bir düşman yok. Ama maalesef her yanımız düşmanla dolu. Geldiğimiz süreçte sizlerde her daim bilinçli olmak zorundasınız. Memleket olarak zor günler geçiriyoruz. Emin olun bu günler atlatılacaktır.

    Pes etmemiz bekleniyor. Kargaşa bekleniyor. Halkımızı sokağa davet edenler var. Bunlara aldanmayın. Aldanan varsa uyarın. Seçime 17 ay kaldı. Bu Türkiye’nin varlık ve yokluk noktasındaki savaşı. Bunun sandıkta, o parti, bu parti kazanacak mücadelesi değil. Türk milleti aslını buldukça 7 düvel saldırısını artırıyor”

      MHP İlçe Başkanlığında düzenlenen toplantıda partililerle bir süre sohbet eden İl Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra İlçe Başkanlığınca organize edilen geniş kapsamlı toplantıya katıldı.  

      MHP İskilip İlçe Başkanlığınca Organize edilen toplantıya ise Belediye Başkanı Ali Sülük, MHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri Hatun Çam, Murat Kiraz, bazı köy ve mahalle muhtarları ve şehit aileleri katıldı.

       Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan toplantının açılışında İlçe Başkanı Ali Alıcı katılımcılara kısa bir hoş geldiniz konuşması yaptı.

      Belediye Başkanı Ali Sülük burada yaptığı konuşmada; “ Partimizin 2023 vizyonuna uygun bir şekilde il başkanımızın talimatları ile ilçe toplantı ve gezilerimiz başlatıldı. Bu toplantıların ikincisi b u gün İskilip’te yapılıyor. Bu toplantılar diğer ilçelerde de devam edecek.

     Ben belediyemiz olarak, 2023 vizyonun da her zaman partimizin yanında dimdik durduğumuzu tekrar belirtmek isterim.

       Toplantı Çorum İl Başkanı Ağah Karapırçak’ın konuşmasıyla sona erdi.

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.