MUHTEŞEM ORGANİZASYON

“Uyuşturucu İle Mücadele de Bilim Sempozyumu’nun” ilk günü tamamlandı.

Eğitim Yayın: 16 Ekim 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 16.10.2021 19:38:14
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

MUHTEŞEM ORGANİZASYON

 

   “Uyuşturucu İle Mücadele de Bilim Sempozyumu’nun” ilk günü tamamlandı.

      İskilip Belediyesinin ev sahipliğinde 30 Bilim adamı, akademisyen ve hukukçunun katıldığı sempozyum İskilip Belediyesi Atatürk Orman Çiftliği Otağ Salonun da başladı. İki gün devam edecek sempozyumun ilk gün programı tamamlandı.

       Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan sempozyumun ilk gününe Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, Anayasa Mahkemesi Başkan Vekili Hasan Tahsin Gökcan, İskilip Kaymakamı Muharrem Eligül, çeşitli kurumlardan bürokratlar ve Ankara İskilipliler Dernek Başkanı Salih Şerbetçi katıldı.

         Sempozyumun açılışında misafirlere hoş geldiniz konuşması yapan İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük,  “ Memleketimize, İskilip’imize geldiğiniz için teşekkür ederim. Bütün personelim, tesislerimiz ve belediyemizin imkanları ile ilçemizi sizlere en güzel şekilde tanıtmak, hem de güzel bir ev sahipliği yaparak sizleri bura dan uğurlamak isterim. İskilip’imiz tarihi ve kültürü ile Çorum’un en önemli ilçesidir…”

       ( Sempozyumun açılış konuşmalarına ait görüntüleri facebook İSKİLİP TV grubumuz dan izleyebilirsiniz.)

        Belediye Personeli ve organizasyon komitesinin üstün gayretleriyle sorunsuz devam etmekte olan sempozyumun ilk gününe İskilip dışından gelenler dışında ilçe merkezinden katılım oldukça düşük seviyede kaldı. Konunun oldukça hassas olmasına rağmen özellikle ilçemizde görev yapan daire müdürlerinin konuya duyarsız kalması gözlerden kaçmadı.

    Özellikle gençlerimiz ilgilendiren uyuşturucu konusundaki bir sempozyuma Milli Eğitim Müdürü  ve 1 şube müdürü dışında davetli olmalarına rağmen okul müdürlerinden hiçbir katılımın olmaması gözlerden kaçmadı.

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.