OĞUZHAN KAYA, İSKİLİP’İ EN ÇOK ZİYARET EDEN MİLLETVEKİLİ OLDU

Yayın: 03 Nisan 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 03.04.2021 12:48:09
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Google News

OĞUZHAN KAYA, İSKİLİP’İ EN ÇOK ZİYARET EDEN MİLLETVEKİLİ OLDU

      Ak Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya İskilip’i en fazla ziyaret eden vekil oldu.

     Çorum Milletvekilleri arasında İskilip’i  en fazla ziyaret ederek, sorunları dinleyen Oğuzhan Kaya yeniden İskilip’teydi. Milletvekili Kaya, İskilip ziyaretleri sırasında esnaf ziyaretleri yapıp, Pazar yerlerinle halkla yaptığı buluşmalar takdir  topluyor. Milletvekili Kaya’nın zaman buldukça İskilip’te bulunan sivil toplum kuruluşları ile yaptığı toplantılarda meyvelerini vermeye başlamış gibi görünüyor. Geçtiğimiz günlerde İskilip  Muhtarlar Derneğinde yapılan toplantı sonrası bazı köy muhtarlarının sorunlarının  çözülmesi aşamasında Milletvekili Kaya’nın katkılarının büyük olduğunu belirtiyorlar.

     Çorum Milletvekilleri içeresin de Oğuzhan Kaya dışında uzun zamandır İskilip’e, çalışma ziyareti  için gelen milletvekili bulunmuyor.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.