Oguzhan Kaya'ya Önemli Görev

Yayın: 03 Mart 2023 - Cuma - Güncelleme: 03.03.2023 00:37:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

OGUZHAN KAYA; 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TARAFINDAN SEÇİM İŞLERİ BAŞKAN YARDIMCILIĞINA GETİRİLDİ

   AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Oğuzhan Kaya, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan Tarafından AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcılığına getirildi. Böylece Milletvekili Kaya Seçimlerde Başarının Temini İçin Gerekli Olan Plan Program ve Koordinasyonu Organize Etmede Etkin Görev Alacak.

  AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, kendisini bu göreve uygun görülmesinden dolayı Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti.

  Kaya, yeni görevini bundan önce kendine verilen görevler gibi layıkı ile yapmak için gayret göstereceğini ifade ederek, "Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcılığına uygun görüldüğüm için, başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Seçim İşleri Başkanımız Sayın Ali İhsan Yavuz’a teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.
Bu zamana kadar olduğu gibi, bundan sonra da yeni görevimizi layıkı ile yerine getirmek için daha fazla gayret göstereceğiz. Rabbim utandırmasın” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.