SİYASİLERDEN EMNİYET MÜDÜR V. HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Yayın: 23 Ağustos 2022 - Salı - Güncelleme: 23.08.2022 12:32:12
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

SİYASİLERDEN EMNİYET MÜDÜR V. HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

   İskilip'te bir süre önce göreve başlayan Emniyet Müdür Vekili Önder İstanbul'a siyasilerce yapılan hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. 

    Ak Parti İskilip İlçe Başkanı Yusuf Kaya ve partinin yönetim kurulu üyelerince yapılan ziyaretten sonra, Bu günde MHP İskilip İlçe Başkanı Ali Alıcı ile birlikte partinin bazı yönetim kurulu üyeleri İskilip Emniyet Müdürlüğüne giderek, yeni  emniyet müdür vekilini ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler. 

    Bilindiği üzere İskilip Emniyet Müdürlüğüne vekalet eden başkomiser Erol Karasu'nun Çorum merkeze alınması nedeniyle İskilip Emniyet Müdür vekiliğine komiser Önder İstanbul atandı. Ynei müdür vekilinin atanmsaıyla birlikte Başkomiser rütbesinde olan müdür vekiliğide komiser rütbesine indirilmiş oldu. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.