SON AYLARDA İSKİLİP’İN ALKIŞLARI, KARAYOLLARINA

Son aylarda İskilip’e hizmet kapsamında yapılan en detaylı ve özverili çalışmaları karayolları yürütüyor.

Yayın: 24 Eylül 2021 - Cuma - Güncelleme: 24.09.2021 19:09:04
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

SON AYLARDA İSKİLİP’İN ALKIŞLARI, KARAYOLLARINA

 

   Son aylarda İskilip’e hizmet kapsamında yapılan en detaylı ve özverili çalışmaları karayolları yürütüyor.

   Karayolları 7 Bölge Müdürlüğünün denetim ve koordinasyonunda yapılan çalışmalar İskilip – Çankırı yolunun iki ayrı bölgesinde ve İskilip – Çorum yolunda devam ediyor.

    Göreve geçtiğimiz aylarda başlayan Karayolları 7 Bölge Müdürü Rıfat Silov, yapılan tüm çalışmaları yerinde inceliyor.

    Bölgemizdeki çalışmalar kapsamında İskilip – Çankırı yolunun 35 Km’lik kısmı 30 gün gibi kısa sürede ikinci kat kaplama asfalt yapılarak hizmete girdi.

    İskilip – Çankırı yolunun İskilip çıkışındaki heyelanlı alanda ise çalışmalar ekim ayı içerisinde tamamlanarak bölge trafiğe açılacak.

    İskilip – Çankırı yolunun ara bölgede bulunan 5 Km’lik alanda yapılan çalışmalar ise yıl sonuna kadar tamamlanarak hizmete açılacak

    Çorum – İskilip yolundaki ise il 30 Km’lik kısım beton asfalt sitemi ile asfaltlanmasıyla birlikte İskilip  standardı yüksek bir yola kavuşacak.

İSKİLİP - ÇANKIRI YOLU

ÇORUM İSKİLİP YOLU

 

   

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.