VALİ ÇİFTÇİ’DEN, İSKİLİP’E ŞÜKRAN BELGESİ

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, İskilip Belediyesini ziyaret ederek Başkan Ali Sülük’e şükran belgesi takdim etti.

Gündem Yayın: 31 Mart 2023 - Cuma - Güncelleme: 31.03.2023 21:40:01
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

   6 Şubat’ta meydana gelen deprem sonrasında Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesine koordinatör vali olarak görevlendirilen Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, geçici görevi sonrasında Çorum Valiliğindeki mesaisine yeniden başladı.

    Göreve başlaması sonrasında deprem bölgesine yardımların ulaşmasında katkı sağlayan ve yardımda bulunan kurum ve kuruluşları ziyaret eden Vali Çiftçi, beraberinde İskilip Kaymakam vekili Yunus Emre Bozkurtoğlu ile birlikte İskilip Belediyesini ziyaret etti.

     Belediyeye gelişinde İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük ve zabıta amirliği personelince karşılanan Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, Belediye Başkanı Ali Sülük’e deprem sonrası İskilip belediye personelinin üstün gayret ve İskilip halkının yardım severliği adına şükran belgesi takdim etti.

    Belde takdimi sonrası kısa bir açıklama yapan Başkan Sülük, şükran beldesini tüm İskilip’liler adına aldığını belirterek, Rabbim aziz milletimize bir daha böylesine afetler yaşatmasın temennisinde bulundu.

     

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.