VALİLİK ONAYI BEKLENİYOR

Yayın: 06 Temmuz 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 06.07.2022 11:11:39
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İSKİLİP KAPALI SPOR SALONUNA YENİDEN KAVUŞMAK İÇİN

VALİLİK ONAYINI BEKLİYOR

    İşleme Hakkı,  Belediyeye Devrediliyor

    İlçemiz de yıllardır atıl durumda olan Şehit Kemal Arıkan Kapalı Spor Salonu’nun işletme hakkı belediyeye devrediliyor.

    Edinilen bilgilere göre, Gençlik ve Spor Bakanlığınca ilçemize yapılan salonun kullanım hakkı geçtiğimiz yıllarda Milli Eğitim Müdürlüğüne devredilmişti. Yıllar içerisinde kullanım olmamsına rağmen atıl duruma gelen salonun onarım ve tadilatlarının yapılarak yeniden ilçemize kazandırmayı hedefleyen Belediye Başkanı Ali Sülük’ün girişimleri sonucu salonun işletme hakkının belediyeye devredileceği öğrenildi.

       Bürokratik işlemlerin tamamlanan devir için valilik onayı bekleniyor

     Edinilen bilgilere göre kapalı spor salonu Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın katkıları ile belediye tarafından kapsamlı bir tadilattan geçirilerek halkımızın kullanımına sunulacak.

      İskilip Kapalı Spor Salonuna  28 Ocak 1982 Tarihinde ABD Los Angeles Başkonsolosu olarak görev yaparken Ermeni terör örgütü ASALA militanlarınca şehit edilen İskilip’li diplomat Kemal Arıkan’nın ismi verilmişti.

KAPALI SPOR SALONUN HİZMETE GİRDİĞİ İLK YILLARDAN FOTOĞRAFLAR

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.