VEKİL KAYA, İSKİLİP'TE ESNAF TURUNA ÇIKTI

Ak Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya’ya İskilip’te yoğun ilgi

Siyaset Yayın: 24 Eylül 2021 - Cuma - Güncelleme: 24.09.2021 13:15:29
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

VEKİL KAYA, İSKİLİP'TE  ESNAF TURUNA  ÇIKTI

          Ak Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya’ya İskilip’te yoğun ilgi

         Ak Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya beraberinde bir heyetle İskilip’e geldi. İskilip ziyareti kapsamında geniş kapsamlı bir esnaf gezisi yapan vekil Kaya,ya  İskilip’lileri yoğun ilgisi dikkat çekti.  Ziyaret ettiği her esnafla samimi bir sohbete başlayan vekil Kaya’nın sorulan sorulara yaklaşımı ve verdiği cevaplar  karşısında esnafta  kendisine  samimiyetinden dolayı memnuniyetlerini iletti.

İskilip’te diğer Çorum Milletvekillerin den farklı bir profil çizen,  Çorum Milletvekili Oguzhan Kaya,nın  çocukluğunun ve gençliğinin İskilip’te geçmesinin avantajıyla İskilip’in sorunlarının çözümlerine  getirdiği yaklaşımı halk arasında kabul görüyor.

      Ak Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya İskilip’te yaptığı esnaf gezisi sonrası sanayi sitesinde bulunan bazı işletme ve tesisleri ziyaret etti.  Vekil Kaya yaptığı geziler sonrası İskilip Ak Parti İlçe Başkanlığında düzenlenen toplantıya katılarak, partinin yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

,

,,

 

 

 

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.