VEKİLDEN İSKİLİP'E KAPALI SPOR SALONU SÖZÜ

Ak Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu; İskilip’e Kapalı Spor Salonu Yapılacak

Yayın: 24 Mart 2022 - Perşembe - Güncelleme: 24.03.2022 14:27:57
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

EROL KAVUCU’DAN KAPALI SPOR SALONU SÖZÜ

( Haberin video görüntüleri alt bölümde)

      Ak Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu; İskilip’e Kapalı Spor Salonu Yapılacak

     Çorum Milletvekili Erol Kavuncu Ak Parti İskilip İlçe Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında İskilip’e yapılması planlanan devlet yatırımları ve halen inşaatları devam eden kamu yatırımları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

     Basın toplantısına Ak Parti İlçe Başkanı Yusuf Kaya. Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti Belediye Meclis ve İl Genel Meclis Üyeleri, MHP Belediye Meclis Üyesi İlyas Yaman ile bağımsız Belediye Meclis Üyeleri katıldı

    Milletvekili Kavuncu’nun yaptığı açıklamalara göre;

     Erenler Cumhuriyet Ortaokulun yanına Kapalı Spor salonu yapılacak. Projesi en kısa sürede tamamlanarak, yakın zamanda ihale edilecek.

     İhaleye çıkarılan Gençlik Merkezinin ihalesine katılan firmaların yetersiz olması nedeniyle önümüzdeki günlerde ihale yenilenecek.

     Güreş eğitim merkezi ve yüzme havuzu en kısa sürede hizmete girecek.

    TOKİ Çalışmalarında sona yaklaşıldı.

     Toki konutlarıyla ilgili imar çalışmalarına başlandı. Bu konuda şu anda alana kaç adet 2+1 kaç adet 3+1 konut yapılabilir, çevre düzenleme ve alana konutlarla birlikte yapılabilecek sosyal donatılarla ilgili çalışmalar yürütülüyor. İmar çalışmasının ve projelerin tamamlanmasıyla birlikte, Mayıs ve ya haziran ayında TOKİ nin  Türkiye geneli yeni 100 bin konut projesine dahil edilecek. Bu aşamadan sonra 2+1 konutlar için 1000 TL,  3+1 konutlar için 2000 TL ön kayıt ücreti yatırılarak halkımız konu sahibi olabilecek. Müracaat sayısı konut sayısından fazla olursa, katılımcılar arasından kura çekilecek.

(Habere ait video görüntülerini foroğraf altında bulunan alandan izleyebilirsiniz)

 

 

     

     

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.