YAZMALI KONAK BUTİK OTEL

Yayın: 29 Mart 2022 - Salı - Güncelleme: 29.03.2022 15:26:09
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

YAZMALI KONAK BUTİK OTELE İLGİ ARTIYOR

    İskilip Belediyesince bir süre önce butik otel haline dönüştürülen tarihi Yazmalı Konak’a ilgi her geçen gün artarak devam ediyor.

    Toplamda 12 kişinin aynı anda konakladığı butik otel tarihi dokusu ve otantik yapısıyla dikkat çekiyor.

      2022 yılı için sadece konaklama bedeli 85 TL olarak belirlenen otelde kalan misafirlere belediyece ev konforunda hizmet sunuluyor.

     Otelin tanıtım eksikliği olmasına rağmen,  İskilip’i ziyaret edenlerce ilgi görmesi üzerine İskilip Belediyesi geçtiğimiz yıl Mutaflar Mahallesinde bulunan tarihi Müftüler Konağı’nı da kiralayarak butik otel olarak hizmete sunmayı planlamıştı. Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz yıl yaşanan Covit -19  salgını süreci nedeniyle proje hayata geçilememiş. Bu konudaki çalışmalar devam ediyor.

    İskilip Belediyesi Yazmalı Konak butik otelde kalmak isteyenler belediyenin 0364 511 60 62 nolu telefonundan bilgi alabilirler.

     Butik otelle ilgili Belediyenin internet sitesinde her hangi bir bilgi veya belgeye rastlanmıyor.

BELEDİYE TARAFINDAN İKİNCİ BİR BUTİK OTEL YAPIMI

İÇİN KİRALANAN TARİHİ MÜFTÜLER KONAĞI 

   

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.