YUNUS KABAL LİMAK’A DANIŞMAN OLDU

Yayın: 31 Ocak 2021 - Pazar - Güncelleme: 31.01.2021 13:39:17
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

YUNUS KABAL LİMAK’A DANIŞMAN OLDU

 

       Medya ve iş dünyasının saygın isimlerinden hemşerimiz Gazeteci Yunus Kabal, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı  Nihat Özdemir’in sahibi olduğu Limak Holding Yönetim Kurulu Danışmanlığı'na getirildi.

      Uzun süredir medya dünyasında etkin görevlerde bulunan Yunus Kabal 1994’lü yıllarda İskilip tv de yayınlanan Çorum amatör voleybol karşılaşmalarını anlatarak başladığı spor spikerliğinde hızlı adımlarla yükselerek, ulusal medyada programlar yapmaya başlamıştı.

      Yunus Kabal ayrıca TRT Genel Müdür Danışmanlığı, Işık Tv Genel Yayın Yönetmenliği görevlerinde bulunmasının yanı sıra TRT, KonTV ve Bengitürk TV'de programlar yaptı. Çeşitli programların da danışmanlığında bulundu.

      Bir dönem AKP den Milletvekilliği aday adayı da olan Yunus Kabal,   Ankara İskilipliler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi görevini de yürütüyor. Kabal,  ayrıca cilingirhaber.com internet haber sitesinin de sahibi

         Ülkemizin en önemli Holdinglerinden olan Limak Yönetim Kurulu Danışmanlığına getirilen hemşerimiz Yunus Kabal’a yeni görevinde başarılar dileriz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.