BAŞKANDAN, BAKAN PAKDEMİRLİYE İSKİLİP ÇİLEĞİ

Belediye Başkanı Ali Sülük tarafından İskilip’in tarım ve sulama alanındaki sorun, talep ve projeleri bakan Pakdemir’liye iletildi.

Yayın: 26 Ekim 2021 - Salı - Güncelleme: 26.10.2021 10:12:58
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

BAŞKANDAN, BAKAN PAKDEMİRLİYE İSKİLİP ÇİLEĞİ

 

     Çorum’da açılan Tarım Fuarını ziyaret eden Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemir’liye Belediye Başkanı Ali Sülük tarafından İskilip çileği ikram edildi.

     Belediye Başkanı Ali Sülük tarafından İskilip’in tarım ve sulama alanındaki sorun, talep ve projeleri bakan Pakdemir’liye iletildi.

    Bakan Pakdemirli Çorum Tarım Fuarında yaptığı gezi sonrası,  il ve ilçe belediye başkanları ve siyasilerle Çorum ve ilçelerinin tarım alanındaki beklenti ve sorunlarıyla ilgili toplantıda bir araya geldi.

    Toplantıda İskilip’i temsil eden Belediye Başkanı Ali Sülük, İskilip’te yarım kalan ve yapılması planlanan projelerle ilgili tarım bakanına bir dosya sundu.

    Başkan Sülük, toplantı sonrası yaptığı açıklamada;  “Derekargın Göleti Sulama Projesi, Boşcakavak Deresi Islahı, Yukarı Örenseki- Kayaağzı-Kutluözü-Yenice Göletleri, Karmış Sorgun Göletleri, Sanayi Sitesi Kurudere Taşkın Koruma, İlçe Merkezi Taşkın Koruma, Akçay Taşkın Koruma Projeleri, ,ile ilgili olarak  Tarım ve Orman Bakanımız sayın  Dr. Bekir Pakdemirli’ye taleblerimizi ilettik.  Bakanımıza İskilip Çileği ikram ederek, çileğimizin üretimin bölgemizde artırılması için bakanımızdan yeni yatırımlar için söz aldık. “

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.