BELEDİYE MECLİSİNDEN KOŞULLU EVET

İskilip Belediye Meclisi son toplantısın da İskilip Meslek Yüksek Okulu ile ilgili gelişmeler görüşüldü.

Eğitim Yayın: 06 Kasım 2020 - Cuma - Güncelleme: 06.11.2020 15:45:18
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

                                                               BELEDİYE MECLİSİNDEN KOŞULLU EVET


      İskilip Belediye Meclisi son toplantısın da İskilip Meslek Yüksek Okulu ile ilgili gelişmeler görüşüldü.  Hitit Üniversitesi tarafından kendilerine devri istenen eski tarminal binası Belediye Meclisince koşullu olarak karara bağlandı. Belediye Meclisinde ittifakla alınan karar uyarınca, mevcut İskilip Meslek Yüksek Okulu yanıda bulunan İskilip Belediyesine ait eski terminal binası Çorum Hitit Üniversitesine devredildi. Alınan karar uyarınca Üniveristeye devredilen eski terminal binasınıda kapsayan 1800 Metre kare alan 2 yıl içerisinde okul inşaatinin tamamlanması koşulu getirildi. Üniversite inşaati 2 yıl içerisinde tamamlanmazsa söz konusu alan yeniden belediyeye devredilecek. 
      İskilip Meslek Yüksek Okulunun daha Önce Belediye tarafından kaba inşaati tamamlanıp üniversiteye devri gerçekleşmişti. 12 Milyar civarında harcama yapılan okul inşaati halen tamamlanamadı. Hitit Üniversitesinin eski inşaati dahi tamamlamadan Belediyeden yeni bir arasa talabinde bulunmasıyla Üniversitenin nasıl bir yol izleyeceği İskilip kamoyunca takip edilmekte. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.