BELEDİYE MEZBAHANESİNE TAM NOT

Yıllar sonra İskilip Halkı Mezbahanede kurban kestirmenin rahatlığını yaşadı

Sağlık Yayın: 06 Ağustos 2020 - Perşembe - Güncelleme: 06.08.2020 13:31:57
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Google News

       Yıllardır atıl durumda bulunan İskilip Belediyesi Mezbahanesi yapılan tadilardan sonra yeniden ruhsatlandırılarak hizmete girmesiyle Kurban kesitiren hemşehrilerimizin ilk tercihi oldu. Hijnenik bir ortamda İslami usullerle kurbanlarını kestiren vatandaşlar verilen hizmetten memmun olduklarını belirterek belediye yönetimine teşekkür ettiler. 

        İskilip Belediye Mezbahanesi ilk defa hizmete girdiği 1998 yılında Çorum bölgesinin en modern mezbahanelerinden di. Daha sonraki belediye yönetimlerince özelleştirilen mezbahane izlenen yanlış politkaların kurbanı edilerek kapatılmıştı. Belediye Başkanı Ali Sülük döneminde gerekli tadilatlar yapılarak hizmete giren mezbahane yeniden ruhsatlandırılarak hizmete girdi. 

 

       

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.