ÇORUM'DAN TEK İSKİLİP'Lİ ADAY MUSTAFA LEK OLDU

Yayın: 21 Mart 2023 - Salı - Güncelleme: 21.03.2023 02:55:03
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

ÇORUM'DAN TEK İSKİLİP'Lİ ADAY MUSTAFA LEK OLDU

    14 Mayıs 2023 Tarihinde yapılacak olan Milletvekiliği genel seçimlerinde aday olacak kişilerin aday adaylığı sürelerinin tamamlanmasına kısa bir zaman kalmasına rağmen, daha önce adaylık için adı geçen İskilip'liler içerisinde sadece Mustafa Lek aday adayılığı için resmi başvurusunu yaptı.

    Aday adaylığı için Çorum'da  isimleri geçen İskilip'lilerden Muhsin Kocasaraç, Ali Alıcı, Mustafa Sak ve Orhan Öztürk henüz aday adaylığı için partilerine her hangi bir müracatta bulunmadılar. 

   Ak Parti eski İlçe Başkanı Mustafa Lek Çorum Belediyesindeki işinden istifa ederek, milletvekiliği için Ak Parti'den aday adaylığı sürecini tamamladı. 

   Mustafa Lek kesin adaylık listesinde kendisine yer bulmak için de yoğun bir çalışma temposunun içerisine girmiş durumda. Lek Çorum bölgesindeki partisine ait tüm teşkilatları kısa sürede ziyaret ederek kendisene destek arayışlarına devam ediyor.

  Yıllardır milletvekili listelerinde kendisine yer bulamayan İskilip'liler adına Mustafa Lek'e başarılar diliyoruz. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.