EMNİYET MÜDÜRÜ “DARP ETTİ” İDDİASI

İskilip Web Tv kurucusu Ferdi Karabıyık, İskilip Emniyet Müdür Vekili Başkomiser Erol Karasu’nun boğazını sıkmak suretiyle kendisini darp ettiği iddiası ile şikayette bulundu.

Asayiş Yayın: 17 Nisan 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 17.04.2021 16:31:14
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

EMNİYET MÜDÜRÜ “DARP ETTİ” İDDİASI

     İskilip Web Tv kurucusu Ferdi Karabıyık, İskilip Emniyet Müdür Vekili Başkomiser Erol Karasu’nun boğazını sıkmak suretiyle kendisini  darp ettiği iddiası ile şikayette bulundu.

     İşletmekte olduğu İskilip Web Tv de yayınlanması planlanan dini içerikli bir programın çekimlerinin sokağa çıkma kısıtlamalarının uygulandığı saate gelmesi nedeniyle izin almak için İskilip Emniyet Müdürlüğüne gittiğini belirten Ferdi Karabıyık , karakolda kendisinin İskilip İlçe Emniyet Müdür Vekili Başkomiser Erol Karasu tarafından darp edildiğini iddia etti. Karakolda yaşandığı iddia edilen darp olayının ardından İskilip Atıf Atıf Hoca Devlet Hastanesine giden Ferdi Karabıyık, darp raporuyla birlikte İskilip İlçe Jandarma Komutanlığına giderek, Erol Karasu’dan şikayetçi oldu.

   İskilip Web Tv sahibi ve organizatör Ferdi Karabıyık İskilip İlçe Jandarma Komutanlığında verdiği ifade de “ Daha önceki tarihlerde İskilip Müftülüğünden aldığım  izin doğrultusunda haftada bir gün yayınlanacak olan dini programın sokağa çıkma kısıtlama saatlerine denk gelmesi nedeniyle izin almak için ilçe Emniyet Müdürlüğüne gittim. Emniyet Müdürü’nün odasına girdiğimde daha önceden tanıdığım Hüseyin Bodur isimli şahısta oradaydı. Emniyet Müdürüne bazı yayınlarımızın sokağa çıkma kısıtlamalarına denk geldiğini belirterek konuyla ilgili ne yapmam gerektiği hakkında bilgi istedim.  Başkomiser bana kendilerinden değil izni öncelikle kaymakamlıktan almam gerektiğini söyledi. Bende tamam ben gidiyorum dedim. Erol Başkomiser bana dur gitme dedi.  Sen Hüseyin Bodur’un borcunu neden ödemiyorsunuz dedi. Ben de kendisine, Başkomiserim bu olay bizim aramızda siz bu işe karışmayın dedim. Oda ne demek karışma ben sizin aranızı bulmak zorundayım bu mevzuyu uzatan sensin. Seni döverim diyerek üzerime yürüyerek duvara yaslayıp boğazımı sıktı. Kendisine beni bırakmasını söylememe rağmen, bu olayı çözmeden buradan gidemezsin dedi. Bende kendisine halen boğazımı sıkarken güçlükle  beni bırakmasını söyleyerek, ben sana ne yaptım dedim. O da bana kendisine hakaret ettiğimi söyledi. Erol komiser boğazımdan tutarken kendisine ben iyi değilim diyerek elinden kurtulup odayı terk ettim. Karakolu alt katına inerek oradaki polis memuruna aramızda geçen olayla ilgili Erol Başkomiser den şikayetçi olduğumu belirttim. Onlarda bana Başkomiserleri hakkında şikayet dilekçesi alamayacaklarını söylemeleri üzerine hastaneye giderek, darp raporu aldım. Daha sonrada İskilip İlçe Jandarma Komutanlığına giderek Başkomiser hakkında şikayetçi oldum. “

   İskilip İlçe Emniyet Müdürlüğünde yaşanan olay sonrası kendisi ile görüştüğümüz Ferdi Karabıyık, karakolda yaşandığı iddia edilen olayla ilgili yaptığı açıklamada, Emniyet Müdür vekili Erol Karasu’nun bir alacak konusu nedeniyle kişilerin yanında kendisini rencide ederek , darp edip tehdit etmesine bir anlam veremediğini belirterek,  borç konusunun da kendisi ile her hangi bir ilgisinin olmadığını belirtti. Karabıyık, kendisinden alacaklı olduğunu iddia eden Hüseyin Bodur’a her hangi bir borcunun olmadığını, borç konusunun kayını ile ilgili olduğunu söyledi.  Konuyla ilgili gerekli şikayetlerde bulunduğunu belirten Ferdi Karabıyık, tarafsız olması gereken ve görevi olmadığı halde olaya müdahil olan kişi ile ilgili adli sürecin takipçisi olmaya devam edeceğini belirtti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.