FETO KALINTISI TEMİZLENDİ

İskilip Belediye Meclisinin Ekim ayı toplantısında, haber sitemizce gündeme getirilen, feto kalıntılarından olan Samanyolu sokağın ismi Belediye Başkanı Ali Sülük’ün teklifiyle değiştirildi.

Gündem Yayın: 06 Ekim 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 06.10.2021 09:30:11
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

FETO KALINTISI TEMİZLENDİ

       Samanyolu sokağın ismi değiştirildi.

       İskilip Belediye Meclisinin Ekim ayı toplantısında, haber sitemizce gündeme getirilen, ( http://iskiliptv.com/haber-onizleme-4174.html ) feto kalıntılarından olan Samanyolu sokağın ismi Belediye Başkanı Ali Sülük’ün teklifiyle değiştirildi.

      Hacıpiri Mahallesinde bulunan Trabzon ekmek fırının arka kısmında yer alan, fettullahçı terör örgütünü çağrıştıran ve örgütün çeşitli mekanlarında ve işletmelerinde kullandığı Samanyolu kelimesinin yazılı olduğu sokak tabelası Belediye Meclisinin aldığı karar uyarınca değiştirildi.

     Samanyolu Sokak’ın ismi Gazi Turgut Aslan Sokak oldu

   İskilip Belediye Meclis toplantısında Belediye Başkanı Ali Sülük tarafından Samanyolu Sokağın isminin değiştirilerek, 15 Temmuz Gazisi ve Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Turgut Aslan’nın isminin verilmesi teklifi meclis üyelerinin tamamının oyları ile kabul edildi.

Turgut Aslan Kimdir

Turgut AslanÇorum'un Ortaköy İlçesi'nde 1962 yılında doğdu. 1981 yılında Polis Koleji'nden 1981 yılında mezun olduktan sonra 1985'te Polis Akademisi'ni başarıyla tamamladı. Komiser yardımcısı olarak başladığı görevine Bursa, Bingöl, Marsilya/Fransa Başkonsolosluğu, Ankara, Yozgat ve Tunceli şehirlerinde çalıştı. Emniyet Genel Müdürlüğü'nde farklı birimlerle çalışmaya devam eden Aslan, 2014 yılında Emniyet Genel Müdürlüğü TEM Daire Başkanı olarak atandı. Görevi süresince terör örgütleriyle mesai mefhumu gözetmeksizin fedakârca ve kahramanca mücadelesini sürdürdü

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.