İSKİLİP'TE FETO KALINTILARI

Yayın: 19 Eylül 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 19.09.2020 22:31:08
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İSKİLİP'TE FETO KALINTILARI

 

      İskilip'te yıllar önce verilen hain  feto terör örgütünün çağrışımını  yapan  sokağın ismi yerini korumaya devam ediyor. 

     İskilip - Çorum yolu  Hacipiri Mahallesinde bulun Trapzon ekmek fırınının arka kısmında yer alan samanyolu sokağın ismine ait tabela halen yerini koruyor. Fettutullahçı terör örgütünün çeşitli mekanlarında ve işletmelerinde kullandığı samanyolu kelimesinin yazılı olduğu sokak tabelası, sokağın girişindeki bir evin duvarında asılı durmaya devam ediyor. 

     Sokak isimlerini değiştirmek Belediye Meclisinin yetkisinde bulunuyor. Unutulduğunu  ve ya dikkate alınmadığını düşündüğümüz bu samanyolu kelimesinin  İskilip'te halen bir sokak ismi olarak kalması halkımızı rahatsız etmektedir. Belediye Başkanı Ali Sülük'ün bu konuya duyarsız kalmayacaktır. Konunun Belediye Meclisinin ilk toplantısında görüşülerek sokak isminin değiştirileceğine inanmaktayız. 

     İskiliptv Haber sitesi olarak Belediye Meclisine yeni sokak ismi olarak teklifimiz komşu ilçemiz Bayat'lı Demokrasi Şehidi   Osman ARSLAN'nın isminin verilmesidir. Şehit Osman Arslan;  Hain fettullah terör örgütünce gerçekleştirilmeye çalışılan darbe girişimi sırasında Ankara Genel Kurmay Başkanlığı önünde tanktan yapılan ateş sonucu şehid olmuştu. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.