İSKİLİP - ÇANKIRI YOLU SİL BAŞTAN

İskilip tarafından başlanarak ilk 43 kilometre kaplama asfalt yapılıyor.

Yayın: 13 Temmuz 2021 - Salı - Güncelleme: 13.07.2021 12:34:14
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

İSKİLİP - ÇANKIRI  YOLU SİL BAŞTAN

( Habere ait video sayfa sonundadır)

    İskilip tarafından başlanarak ilk 43 kilometre kaplama asfalt yapılıyor.

    Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Kara Yolları 7’inci Bölge Müdürü Rifat Silov’la birlikte İskilip bölgesinde yapılan karayolları çalışmalarını denetledi.

    Çorum İskilip Yolundaki Çalışmalar Devam Ediyor

    Çorum – İskilip yolundaki çalışmalar  harami tepesi mevkisinde devam ediyor. Proje kapsamında yolun en zor bölümünü oluşturan heyelanlı  bölgedeki sanat yapılarına her geçen gün yenileri eklenerek bu bölümün yıl sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor. 

İskilip  – Çankırı  Yolunun 5 ila 7 Kilometresi Yeniden Trafiğe kapatıldı

    Geçtiğimiz yıl meydana gelen heyelan nedeniyle 2 yıla yakın kapalı kalan İskilip – Çankırı yolunun 5  ila 7 kilometresi yoldaki aşırı bozulmalar sebebiyle yeniden trafiğe kapatılarak onarılmaya başlandı. Buradaki alanda incelemelerde bulunan Çorum Milletvekili Erol Kavuncu ve geçtiğimiz aylarda yeni göreve başlayan  Karayolları 7’nci Bölge Müdürü Rifat Silov,  çalışmayı yürüten inşaat firması yetkilileri ile yapılan işlemler hakkında görüştü. İnşaat firması yetkilisi çalışmalarda yeni zemin dolgusu yapılarak, 1 ay gibi kısa bir süre içerisinde bölgenin yeniden trafiğe açılacağını belirtti.

   5 Kilometrelik Ara Bölge 90 Günde Tamamlanacak

   Bölgede incelemeler’de bulanan Milletvekili Kavuncu ve yetkililer Karayolları 15’inci Bölge ve 7’inci bölgenin ortasında kalan ve yapılmayan 5 km. lik yolun 90 günde tamamlanarak hizmete açılacağını belirttiler. Çorum Milletvekili Kavuncu bu bölgede proje hatası mı yapıldı. Sorumuza verdiği cevapta; Alanın adeta unutulduğunu, sorumluluk alanı tartışmalarından sonra 7’inci bölge müdürlüğünün görevi devralarak sorumluluk üstlendiğini belirtti. Kavuncu, yolun uzun zamandır yapılamamasının en önemli sebebinin ise, İhaleye yapılan itirazların olduğunu ve hukuki süreç sonunda projeye devam edildiğini belirtti. Karayolları 7’inci Bölge Müdürü Rıfat Silov ise yol inşaatının Ekim ayı sonunda tamamlanacağını açıkladı.

   İskilip – Çankırı Yolunun İlk 43 Kilometresi Kaplama Asfalt Yapılıyor

    İskilip Bölgesinde yapılan yol yapım çalışmalarını inceleyen  heyete  bilgiler veren Karayolları 7’inci Bölge Müdürü Rıfat Silov,  sorumluluk alanlarında bulunan yolun tamamının bir ay içerisinde kara yolları ekiplerince kaplama asfalt yapılacağını açıkladı.

   İskilip Bölgesinde Yapılan İnşaat Çalışmalarını 2 Ayrı Şirket Sürdürüyor

    Çorum – İskilip yolu ile İskilip – Çankırı yolunun 5 ile 7 kilometrelerindeki çalışmalarını Özyapıcılar inşaat şirketi, Çankırı – İskilip yolunun ara bölgedeki 5 kilometrelik yapım projesi ise Derekarkın sulama amaçlı ishale hattı çalışmalarını ise Özbek  inşaat şirketi yürütüyor.

      İskilip İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı trafik ekipleride yol yapım v onarım çalışmalarında trafiğin aksamamaı ve her hangi bir olumsuzluk yaşanmamsı için bölgede denedimlerini yoğunlaştırdı. 

    

 

 

   

 

  

 

   

       

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.