İSKİLİP BELEDİYESİ BETON PARKE TESİSLERİ DUALARLA AÇILDI

Yayın: 12 Mayıs 2022 - Perşembe - Güncelleme: 12.05.2022 21:05:08
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News
İSKİLİP BELEDİYESİ BETON PARKE TESİSLERİ DUALARLA AÇILDI
Tesiste günlük üretim kapasitesi 10 bin parke taşı
İskilip Belediyesi tarafından yaptırılan " Beton Parke Tesisleri" bu gün düzenlenen açılış töreni ile üretime başladı.
Tesisin açılış törenine, MHP Çorum İl Başkanı Agah Karapıçak, Çankırı Belediye Başkanı Hakkı Esen, Ak Parti İlçe Başkanı Yusuf Kaya, MHP İlçe Başkanı Ali Alıcı, Saadet Partisi İlce Başkanı Yavuz Katırcı, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve oda başlanları, mahalle muhtarları ve İskilip'te bulunan bazı daire müdürleri ile vatandaşlar katıldı. Alanda MHP İl Başkanı Agah Karapıçak ile Ak Parti İskilip İlçe Başkanı Yusuf Kaya'nın samimi sohbetleri gözden kaçmadı.
Dualar ve kurban kesimi ile başlayan açılış töreninde konusan Belediye Baskanı Ali Sülük, secim vaadletinden birisini daha gerçekleştirmenin mutlulugunu yaşadığını belirterek, tesisin üretime başlamasıyla birlikte önemli belediye bütçesine önemli katkılar sağlayacağını belirtti.
Belediye Başkanı Ali Sülük'ten alınan bilgiye göre; tesiste 10 personel istihtam edilecek. Tesi,s günlük 10 bin beton parke üretim kapasitesine sahip. Bura da üretimi yapılan ürünlerin, belediyenin ihtiyacı dışında olanlarının satışıda yapılarak belediye bütçesine katkı sağlanması hedefleniyor.

 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.