İSKİLİP BELEDİYESİNDEN İZMİR ÇIKARMASI

İzmir Çorum Dernekler Federasyonu tarafından İzmir’de düzenlenen Çorum Tanıtım Günleri’nde İskilip Standı yoğun ilgi gördü

Yayın: 05 Aralık 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 05.12.2022 16:40:25
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İSKİLİP BELEDİYESİNDEN İZMİR ÇIKARMASI

   İzmir Karşıyaka Bostanlı Pazar  yerinde organize edilen Çorum Tanıtım Günleri etkinliğinde İskilip Belediyesince İskilip yöresel ürünlerin ve tanıtım kataloglarının yer aldığı bir stand  açıldı .

   İskilip standının açılışın da misafirleri Belediye Başkanı Ali Sülük karşıladı. Açılışa MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Taner Osman Ağaoğlu, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, MHP Çorum İl Başkanı Agah Karapıçak, İzmir Çorumlular Derneği Başkanı Halil Ünlü ve İzmir de yaşayan İskilipliler katıldı .

   Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Ali Sülük; “Üretken Belediyecilik anlayışımızla çıktığımız bu yolda, İlçemize özgü yöresel ürünlerin daha da tanınır hale gelmesini ve ilçemiz halkına gelir kaynağı oluşturmak için var gücümüzle desteklemeye devam edeceğiz.”

     İskilip Belediyesi tanıtım standında Belediye Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Bürosundan Yusuf Karaçoban liderliğinde bir ekip görev alıyor.  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.