İskilip Meslek Yüksek Okulu İhale Ediliyor

İskilipwebtv de İskilip Meslek Yüksek Okulu’nu konu alan “Bir Garip İskilip Hikayesi” isimli belgesel program da, bu okul inşaatının tamamlanması için ödenek bulabilecek bir babayiğit var mı demiştik. Bir babayiğit çıktı ve o parayı buldu.

Yayın: 11 Nisan 2023 - Salı - Güncelleme: 11.04.2023 02:07:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 Yıllardır İskilip ötelenen, her gelen siyasinin yapacağız cümleleriyle geçiştirdiği İskilip Meslek Yüksek Okulu ihale ediliyor.

   Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya’nın son 2 yıldır okulun tamamlanması için kaynak bulma mücadelesi sonunda okul için kaynak bulundu.

    Vekil Kaya’nın okulun tamamlanması için ödeneğin Spor Toto Teşkilatı tarafından sağlanması çalışmaları olumlu sonuçlanarak, gerekli ödenek Çorum Hitit Üniversitesine aktarıldı.

   Hitit Üniversitesi Rektörlüğü gerekli çalışmaları tamamlayarak, mevcut okul inşaatı için tamamlama ihalesi açtı. İhale 02.05.2023 tarihinde gerçekleştirilecek. İhale sürecinin tamamlanmasıyla birlikte okul inşaatı 360 günde tamamlanacak.

   İhale şartnamesine göre, okulun tamamlama inşaatının yüzde 75 lik bölümü 2023 yılı sonuna kadar gerçekleşmiş olacak.

     İskilip için bacasız fabrika özelliği taşıyan ve İskilip tarihinin en önemli devlet yatırımlarından birisi olan 1000 öğrenci kapasitesine sahip İskilip Meslek Yüksek Okulunun 2024 -2025 eğitim döneminde hizmete girmesi bekleniyor.

    İskilip Meslek Yüksek Okulu inşaatının tamamlanması için yoğun mesai harcayan Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya ve süreci takip eden Belediye Başkanı Ali Sülük’e teşekkür ederiz.

İSKİLİP MESLEK YÜKSEK OKULU HİKAYESİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.