İSKİLİP TOKİ İÇİN BELEDİYE GEREĞİNİ YAPTI

Belediye Başkanı Ali Sülük İskilip’e TOKİ konutları yapımı için Belediye mülkiyetindeki 3 ayrı arsa ile ilgili bilgileri TOKİ’ye iletti.

Yayın: 16 Kasım 2021 - Salı - Güncelleme: 16.11.2021 14:51:39
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İSKİLİP TOKİ İÇİN BELEDİYE GEREĞİNİ YAPTI

 

    Belediye Başkanı Ali Sülük  İskilip’e TOKİ konutları yapımı için Belediye mülkiyetindeki  3 ayrı arsa ile ilgili bilgileri TOKİ’ye iletti.

     Uzun yıllardır İskilip’in gündeminde olan TOKİ  konutlarıyla ilgili olarak belediyeden talep edilen yer gösterme çalışmaları sonuçlandı. Belediye Başkanı Ali Sülük, mülkiyeti belediyede olan 3 ayrı arsa ile ilgili bilgileri Toplu Konut İdaresine sundu.  TOKİ tarafından İskilip’e yapılması planlanan konutların yeri  ile ilgili son kararı TOKİ yetkilileri verecek.

      Belediye İskilip’e TOKİ konutlarından yapılması için üzerine düşen görevi yaptı. Artık karar siyasiler ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığında

,     TOKİ tarafından belediyeden talep edilen  yer gösterme ve arsa talebi karşılandı. Bu aşamadan sonra TOKİ’nin ve siyasilerin Çorum bölgesi ilçeleri içerisinde TOKİ tarafından konut yapılmayan yerlerden birisi olan İskilip’e konut yapılmamsı için bir engel görünmüyor.  Bu süreçten sonra görev Çorum Milletvekillerimizde ve siyasilerimizde

      İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük’ Toplu Konut İdaresine konut yapımı için 3 ayrı arsa ile ilgili bilgileri sundu.  Meydan mahallesi, Sakarya mahallesi ve Bahabey  mahallesindeki  arsaların tapu bilgileri idareye teslim edildi.

BELEDİYE TARAFINDAN TOKİ'YE KONUT YAPIMI İÇİN ÖNERİLEN ARSALAR 

MEYDAN MAHALLESİ 244 ADA 425 PARSEL 

BAHABEY MAHALLESİ 691  ADA 1 PARSEL 

SAKARYA MAHALLESİ 980 1 PARSEL 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.