İSKİLİP TOSYA - YOLU İÇİN BİR SÖZDE DEVA'DAN

Siyaset Yayın: 24 Ağustos 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 24.08.2022 20:20:36
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İSKİLİP TOSYA - YOLU İÇİN BİR SÖZDE DEVA'DAN 

    Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Çanakçı; "Bizim iktidarımızda İskilip - Tosya yolu tamamlanacaktır. "

    Deva Partisi  Genel Başkan Yardımcısı ve Finans politikaları Başkanı İbrahim Çanakçı ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ahmet Burçin İskilip'te esnaf ziyaretinde bulundu. 

    İskilip'e gelişlerinde Deva Partisi İl Başkanı Elvan Can ve İskilip İlçe Başkanı Mustafa Gökmen tarafından karşılanan parti kurmayları çarşı merkezinde esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinlediler. 

    Özellikle, Prof Dr Ahmet Burçin'e farklı siyasi görüşlerden İskilip'liler özel bir ilgi gösterdi. 

    Deva Partisi İskilip İlçe Başkanı Mustafa Gökmen, Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Çanakçı'ya İskilip'in temel sorunları ve halkın beklentileri ile ilgili bilgi vererek, İskilip'in en önemli projesinin 50 yıldır gündemde olan Tosya yolu olduğunu söyledi. Çanakçı da bu yolun kendi ikdarları döneminde mutlaka yapılacağını beyan etti.  

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.