İSKİLİP ÜLKÜ OCAKLARINDA MUHİTTİN KALENDER FARK YARATMAYA DEVAM EDİYOR

Eğitim Yayın: 19 Şubat 2021 - Cuma - Güncelleme: 19.02.2021 12:25:03
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İSKİLİP ÜLKÜ OCAKLARINDA MUHİTTİN KALENDER

FARK YARATMAYA DEVAM EDİYOR

 

      Geçtiğimiz aylarda göreve başlayan İskilip Ülkü Ocakları Eğiti ve Kültür Vakfı İskilip Şube Başkanı Muhittin Kalender yaptığı çalışmalarla İskilip’te farkındalık yaratmaya devam ediyor.

       Göreve geldikten kısa bir süre sonra Ülkü Ocakları Genel Merkezinin genelgeleri doğrultusunda İskilip’teki teşkilatlanmasını kısa sürede tamamlayan Muhittin Kalender ve ekibi hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile İskilip halkının takdirlerini kazandı.

        İskilip Ülkü Ocaklarının oluşturduğu Alparslan Türkeş hatıra ormanına Ocak gençleri tarafından onlarda fidan dikildi. İlçenin Çeşitli noktalarına sokak hayvanları için yemlikler montaj edildi. Boşalan yemlikler Ocak bünyesindeki gençler tarafından takip edilerek sürekli dolduruluyor. Diğer yandan İskilip’te yoğun kış şartlarından sokak hayvanlarının etkilenmemesi için değişik bölgelere yuvalar yerleştirilmiş durumda. Özel dini günleri de unutmayan İskilip Ülkü Ocakları bu günlere özel etkinliklerde düzenleyerek Ocak gençleri ile İskilip halkını buluşturuyor. Düzenlediği organizasyonla Türk Kızılay’ının kan bağışı kampanyasına da destek olan İskilip Ülkü Ocakları İskilip’te bulunan resmi ve özel kurumlarla kurduğun yakın diyalog kapsamında çeşitli ziyaretlerde de bulunuyor. Yaptıkları etkinlikleri sürekli diyalog içerisinde oldukları İskilip yerel basınıyla paylaşan İskilip Ülkü Ocaklarının faaliyetleri yer yer ulusal basında da yer alıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.