VALİ ÇİFTÇİ, EVLİK KÖYÜNÜ ZİYARET ETTİ

Yayın: 22 Haziran 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 22.06.2022 17:47:21
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

VALİ ÇİFTÇİ,  EVLİK KÖYÜNÜ ZİYARET ETTİ

 

     Çorum Valisi Mustafa Çiftçi  İskilip’e yaptığı çalışma ziyareti kapsamında Evlik Köyü Akşemseddin camiinde inclemelerde bulundu.

      Vali Çiftçi, ziyaret kapsamında İskilip Esnaf ve Sanatkarları Kooperatifi Başkanlığı ve İskilip Şoförler odası Başkanlığına giderek, yetkililerle görüştü.

      Çorum Valisi Mustafa Çiftçi’nin İskilip Evlik köyü incelemelerine İskilip Kaymakam Vekili Yunus Emre Bozkurtoğlu ve İskilip İl Genel Meclis Üyeleri de  eşlik etti. Vali Çiftçi Evlik Köyü Akşemseddin Camii  ve Nurul Hüda türbesinin olduğu alanda Özel İdare tarafından yapılacak olan çevre düzenleme çalışmaları hakkında bilgi aldı. Çorum Valisi Mustafa Çiftçi’nin Evlik köyünde  bulunan Akşemseddin Hz. Tarafından kullanılan çilehanenin üzerinde yapıları bulunan  bir vatandaşın mağdur edilmeden bir bölümü toprak altında bulunan çilehanenin tamamen ortaya çıkarılarak ziyarete açılması yönünde yetkililere talimat verdiği belirtiliyor.

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi Aksemseddin Cami Mihrabı önünde bulunan ve halk arasında "deli dolabı" denilen alanan girerek incelemelerde bulundu

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.