KALP KRİZİ

Yayın: 08 Ekim 2022 - Cumartesi - Güncelleme: 08.10.2022 18:33:11
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

YERİ 300 METRE ALTINDA KALP KRİZİNE YENİK DÜŞTÜ 

   İskilip Çomu Köyü kömür işletmelerinin bulunduğu bir kömür ocağında 1 kişi yer altında kalp krizi geçirerek vefat etti. 

   Edinilen bilgilere göre Amasya Suluova nüfusuna kayıtlı İbrahim Ayan çalışma vardiyasına grup arkadaşlarından önce indi.  Çalışma arkadaşları ocaktaki çalışma alanlarına geldiklerinde İbrahim Ayan'nı baygın halde buldu.  Şahsı ocaktan çıkaran arkadaşları ve kömür ocağı yetkilileri 112 acil servisi araması üzerine olay yerine gelen ambulansta sağlık ekiplerince müdale edilmesine rağmen şahsın hayatını kaybettiği anlaşıldı.

   Gaz zehirlenmesi sonucu hayatınu kaybettiği iddia edilen  İbrahim Ayan'nın  (47) cenazesi İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi ne getirildi. Buradan da savcılık talimatı ile otopsi yapılmak üzere  Çorum  Hitit Üniversitesi Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü.

  İddialara göre metan gazından  zehirlendiği belirtilen İbrahim Ayan'nın yapılan otopside kalp krizinden vefat ettiği öğrenildi.  İbrahim Ayan'nın    evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenildi. 

(  NOT: Yanlış bilgilendirme sonucu yaptımız ilk haberde şahsın metangazından zehirlendiği şeklinde haber yapmıştık. Otopsi raporunda kişinin kalp krizinden fevat ettiği anlaşılmıştır.  Okurlamımızdan ve ilgillerden özür dileri. )

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.