ZİNCİR MARKETLERE RUHSAT ZAMMI

Yayın: 03 Kasım 2022 - Perşembe - Güncelleme: 03.11.2022 16:37:56
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

BELEDİYE MECLİSİ ZİNCİR MARKETLERİN RUHSAT ÜCRETLERİ ARTIRDI

 

    İskilip Belediye Meclisi ilçe esnafının da ticari haklarını korumak amacıyla zincir marketlerin iş yeri açma ruhsat ücretlerinde yeni bir düzenlemeye gitti

    İskilip Belediye Meclisi’nin Kasım ayı olan toplantısı Belediye Başkanı Ali Sülük’ün başkanlığında belediye meclis salonunda yapıldı. Toplantıya meclis üyeleri; İsmail Suakıtıcı, Mehmet Sözer, İlyas Yaman ve Musa Arslan katılmadı.

    Toplantıda şube sayısı 50’nin üzerinde olan zincir marketlerin ruhsatlandırılmasında metre kare başına fiyat belirlenmesi kabul edildi. Kabul edilen karar göre; zincir marketlerden metre kare başına 60 TL ruhsat ücreti alınacak.

   Beton Parke Satış Fiyatlarında Artışa Gidildi

   İskilip Belediyesi Beton parke tesislerinde üretilen beton parke satış fiyatları Belediye meclisince yeniden belirlendi. 1 m² 6’lık beton parke taşı ücreti: 120 TL 1 m² 8’lik beton parke ücreti: 130 TL. Beton parke ahşap palet ücreti ise 140 TL olarak belirlendi.

   Sokak Hayvanları Koruma Birliğine Üye Seçimi Yapıldı

   Belediye meclisince Çorum Valiliği bünyesinde kanun gereği kurulan “Sahipsiz Hayvanları Koruma Birliği’ne” üye seçimi yapıldı. Birliğe, meclis üyesi Murat Kiraz asil, Bünyamin Zeren ise yedek üye olarak seçildi,

   Belediye GES Projesiyle İlgili görüşmeler basına kapalı yapıldı.

    Belediye Meclisinin Kasım ayı toplantısı sonrasında, Belediye Güneş Enerjisi Santralının kredi konusuyla  ilgili açıklama yapacağını bildiren Başkan Ali Sülük,  teşekkür ederek basın mensuplarını salon dışına davet etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.